Devrek Ziraat Odası

ZOBİS
Devrek Ziraat Odası > Haberler > Koyun Yetiştiriciliği kursunda kursiyerlere teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Zonguldak İşkur İl Müdürlüğü Devrek Ziraat Odası Başkanlığı Devrek Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Eğitim 2017 yılı Koyun Yetiştiriciliği kursunda kursiyerlere teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

ait işletmede ;Devrek Ziraat Odası Başkanı İdris Uzunsel ,kursiyerlerin katılımı ve Veteriner Hekim Volkan Hızarcı'nın sunumu ile uygulamalı ve teorik eğitimlerin sonunda Mayıs ayında yapılacak olan yazılı sınavların ardından başarılı olan katılımcılara sertifikaları verilmiştir.